PHR Hausner58


Gå till innehållet

Route 66-2012

Harley Davidson

POJK & FLICK DRÖMMEN SOM BLIR VERKLIGHET!

Det har nu blivit dags för att börja fundera på om man önskar göra något extra utöver allt det vardagliga och göra en något annorlunda resa än den vanliga typen av semester som man brukar planera som t.e.x att bestämma sig för om man skulle vilja deltaga i ett äventyr i USA, köra motorcykel på Route 66.

Några av Er som är intersserad har kanske redan sett den DVD som jag sänt ut för information som då innehåller bland annat en ca. 20 minuters lång film om Rout 66 resan, om inte kommer filmen att kunnas ses här om tillstånd ges av arrangören.

Med en sådan här resa finns alltid många ideer om hur det skall vara på ett äventyr som detta, ett specifikt ämne som rör denna resa är t.e.x att från vilket håll skall man åka, LA till Chicago eller Chicago till LA. Anledningen till att jag nämner detta är att det skiljer sig lite beroende på vilken riktningarna man väljer, även om dom mesta sevärdheter är lika. Det finns dock några fördelar med att åka i riktningen, LA till Chicago. Det kan ibland vara svårt att komma överens om en så pass enkel sak som denna när man är flera viljor som skall göra en sådan resa. Vi kan bli många personer som kanske bestämt sig för att åka med på ett sådant här äventyr och då finns det lika mång viljor som personer även om många viljor kan vara lika. Jag kommer att ha en valmöjlighet på anmälningsblanketten, när ni väl bestämt Er och tänker anmäler ert intresse till detta äventyr så kan man markera önskad riktning för resan. Dock är det mesta som man kommer att uppleva är redan bestämt av arrangören, som tur är, det är bara att hänga med på äventyret. För att eventuellt kunna bli en egen rese grupp krävs dock att vi blir tillräckligt många som anmält sig.

Men i steg ett är detta endast en intresseanmälan för att se hur många personer vår grupp skulle kunna bli. Därefter vid ett senare bestämt datum, kommer det att annonseras om slutdatum för slutlig anmälan till denna resa.

Ytterligare och dessutom den mesta informationen om denna resa kan ni finna på arrangörens webbsida, www.route66usa.info. Där kan man läsa om dom olika aktiviteterna samt lite för och nackdelar med att åka dom olika riktningarna som jag just nämnt ovan samt ytterligare information.

Ni kan också läsa mer om Route 66 på denna länk http://www.historic66.com/, the oldest Route 66 website,

som jag hittade när jag surfade litepå nätet.

OBS!
Visum för denna resa till USA måste ansökas av respective person.
För att få inresetillstånd till USA måste alla respektive deltagare själva och i god tid ansöka om visum, detta kan göras väldigt enkelt på elektroniskt väg via webbsidan https://esta.cbp.dhs.gov/esta, klicka på länken för att göra Er ansökan när ni bestämt Er.

"Om ni inte önskar göra detta själv och vill ha hjälp med detta så hör gärna av Er till mig, klicka här."

Kostnad: (klicka här för ytterligare information)
Priser för denna resa är idag, 18 October 2010:
Förare, 32175 NOK.......... = 36904 SEK
Passagerare 20285 NOK ...= 23886 SEK

Det går även att boka bil om man inte vill köra motorcyckel. Detta till en extra kostnad av 4000 NOK = 4588 SEK, exempelvis då en Ford Mustang Convertible.

Kort Beskrivning.

Detta är ett 17 dagar långt äventyr som man bara måste delta i, inget att tveka för. Arrangören kommer att ta oss med på en resa genom 9 delstater, 3 tidzoner samt den totala kör sträckan blir cirka 4000 km. Arrangören som vi bestämt oss för att använda till detta äventyr är ett Norskt företag som är ett av världens största Route 66 arrangör med cirka 30 turer för upp emot 1000 personer varje år.

Route 66 arrangören kommer att ta oss till Grand Canyon, vi kommer att bo på Curts Cowboy Camp-deras egen exklusisve Cowboy ranch, möta indianer, möjlighet till att spela i Las Vegas, få världens bästa Blues upplevelser i Chicago, vi kommer att köra (Chicago-LA) i solnedgången på Santa Monica Pier. Detta är en resa genom själva hjärtat av USA och där man får uppleva otroligt mycket.

Det är som att köra genom ett levande museum, där naturen skiftar lika tvärt som kulturen - vi lovar Er minnen för livet! Skall du bara åka på en resa i ditt liv då är detta den resa du bör välja! Arrangören ger oss VÄRLDENS VAKRASTE ÄVENTYR och deras kunder kör totalt JORDA RUNDT på Harley 100 gånger varje år - eller tio gånger i månaden.


(Länkad via Svenska HOG'S Hemsida)

Läs reseskildring från resan LA-Chicago (2009) av Janne Elsborg.
Klicka på länken;
http://www.route66usa.info/documents/Janne.pdf
Utförlig detaljerad resebeskrivning på Svenska för turen LA-CH.
Klicka på länken; http://www.route66usa.info/documents/LA-Ch,%20svensk.pdf
Utförlig detaljerad resebeskrivning på Svenska för turen CH-LA.
Klicka på länken; http://www.route66usa.info/documents/Ch-LA,%20svensk.pdf



ROUTE 66 USA.
Värt att Veta!

Har du funderingar om lite olika saker. Klicka på arrangörens loggo nedan för att komma till sammanställningen på deras hemsida.


Bilder direkt från den aktuella resan!

Klicka ovan på mig!

Anmälan. (Anmälan Stängd)
För att anmäla Ert intresse till denna resa vänligen fyll i era uppgifter i formuläret genom att klicka på Route 66 nedan.

Demovideo!
Äventyret, Route 66 USA.

Klicka för att se videon!

Deltagare:
Lista med anmälda deltagare.
Klicka Här!

Lista med bekräftade deltagare.
Klicka Här!

Frågor och funderingar!
Klicka här!

Home/Start | Arbeta Utomlands | Mina Arbetsplatser | Kvalifikationer | Foto Gallerie | Harley Davidson | Till Försäljning | Webbkarta

Sök

Tillbaka till innehållet | Tillbaka till huvudmenyn